Γραμμή Παραγωγής
Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
Η Co. ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑΣ BWIN (SHENZHEN), ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο η επιχείρηση BWIN) βρίσκεται σε Songgang βιομηχανικό ζώνη-Shenzhen το πόλη-μεγαλύτερο κέντρο κατασκευής προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου στην Ασία.
 
Η επιχείρηση BWIN έχει προωθήσει την τεχνολογία παραγωγής, μια ισχυρή ομάδα επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης, σύγχρονη τυποποιημένη καταχωρήσιμη γραμμή παραγωγής ενθέτων, CNC γυρίζοντας γραμμή παραγωγής φραγμών εργαλείων, γενική γραμμή παραγωγής μύλων τελών καρβιδίου, γραμμή παραγωγής επιστρώματος PVD, και έχει καθιερώσει μια επιστημονική έρευνα έρευνας και ενσωμάτωσης αναπτυξιακών κέντρων και την έρευνα εφαρμογής.
OEM / ODM

Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η επιχείρηση BWIN ειδικεύεται στην παροχή των πελατών το διάφορο χαρακτηρισμό και τα μεταβλητά επιστρώματα PVD και CVD, τη μεγάλης ακρίβειας στροφή, την άλεση, το χωρισμό, τη διάτρυση, την αυλάκωση και το πέρασμα κλωστής σε βελόνα των ενθέτων καρβιδίου, κεραμομετάλλων και αργιλίου. 1 CNC μπιτ τα ένθετα και τα ενισχυτικά μεγάλης ακρίβειας τέμνοντα εργαλεία, και είναι εξοπλισμένα με τα αντίστοιχα τσιπ-σπάζοντας αυλάκια κατάλληλα για, ημι-και οι χοντροδουλέματος των διάφορων υλικών επεξεργασίας. Η προσαρμογή υποστήριξης OEM/ODM, εσείς πρέπει μόνο να παρέχει τα σχέδια σχεδίου του προϊόντος, θα παράσχουμε σε σας ένα γενικό σχέδιο επεξεργασίας εργαλείων, και θα συνοδεύσουμε τις ανάγκες παραγωγής σας!

Ε & Α

Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η επιχείρηση BWIN συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την καινοτομία προϊόντων και την έρευνα και την ανάπτυξη, και επενδύει πολλή στην έρευνα και την ανάπτυξη κάθε χρόνο, και έχει επιτύχει τα άριστα αποτελέσματα. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει διαδοχικά τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής όπως ο γερμανικός προηγμένος πέντε-άξονας εξοπλισμός αλέθοντας μηχανών, η μηχανή επιστρώματος Saili, ο εξοπλισμός δοκιμής Zoller G3, η ελβετική υψηλής ποιότητας τεχνολογία επιστρώματος Balzers και ιαπωνικό Keyence, καθώς επίσης και οι άριστες μηχανές σφράγισης, υψηλό κενό για τη συμπύκνωση του φούρνου, εκτός από τον πλήρη εξοπλισμό κατεργασίας, έχουμε επίσης τη στενή συνεργασία με τους εσωτερικούς και ξένους κατασκευαστές των υψηλής ποιότητας πρώτων υλών χάλυβα βολφραμίου, και η ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται και από τις πρώτες ύλες και από την τεχνολογία. Έχουμε τον πλήρη, προηγμένο και αποδοτικό εξοπλισμό παραγωγής. Το εργοστάσιο παράγει 24 ώρες την ημέρα χωρίς διακοπή, με μια μηνιαία παραγωγή περισσότερων από 300.000 κομματιών. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει περάσει το ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2015 για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων και την παράδοση.